Coen Cornelissen

Ik ben Coen Cornelissen (1951). Na mijn studie Sociale Wetenschappen ben ik mij aan astrologie gaan wijden.
In mijn benadering van de astrologie maak ik gebruik van Jungiaanse psychologie en de spirituele benadering op basis van het denken van Jean Carteret.
Liz Greene is een favoriete (Jungiaanse en astrologische) inspiratiebron, evenals Eckhart Tolle met zijn kracht van het NU.

Marina Rosenboom

Ik ben Marina Rosenboom, geboren in 1949. Marina is het woord in vele landen voor een haven. Een bezinningshaven bied ik mensen in mijn praktijk; mensen die op een of andere manier zijn vastgelopen in hun leven. Zowel levensvragen als geestelijke groei zijn veel voorkomende zaken die op mijn pad komen.
Mijn eigen ontwikkeling is mede tot stand gekomen door een aantal uiteenlopende studies: psycho-therapie, hypnotherapie, simontontherapie, meditatiebegeleiding, en healing touch.
Daarnaast heb ik vele trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke groei.
Mijn drijfveer is de mens vrij te maken van belemmeringen – zowel geestelijke als lichamelijke – om zo de persoonlijke groei te stimuleren en de persoonlijke balans weer te herstellen. Mijn werk kenmerkt zich door directheid, humor, gelijkwaardigheid en respect.

Je kunt contact met ons opnemen via: VrijdagDertien

Waar zijn wij op dit moment? Kijk op http://vrijdagdertien.waarbenjij.nu/