Marina's consulten

zijn gericht op het trainen van de meditatie, het leren mediteren, en/of het opruimen van obstakels die het je moeilijk maken te mediteren.

De kosten van de consulten hangen af van het aantal personen (alleen, met zijn tweeën of in een groep) en de duur van het traject.
Voor meer info: .
Lees haar visie op Meditatie.

Coen's consulten:

Consult Geboortehoroscoop (1 à anderhalf uur) € 70
Gedurende dit consult maken we een rondrit langs de belangrijkste punten van je horoscoop. We zien wat de rol van je ouders is geweest bij het vormen van je persoonlijkheid en hoe dat je dagelijkse gedrag beïnvloedt.  Dat zijn niet alleen vervelende dingen, maar ook geweldig mooie eigenschappen.
We kijken naar een aantal sterkten en zwakten en hoe je daarmee zou kunnen omgaan. Tenslotte kijken we ook nog even naar wat er op dit moment in je horoscoop speelt.
Je krijgt je horoscooptekening en een opname van het gesprek op een cassettebandje mee.

Consult Progressies, Transits (1 uur) € 50
In dit consult gaan we in op de invloeden van de transits en progressies op je horoscoop. Welke kansen en bedreigingen bieden zij en hoe kun je er het beste mee omgaan, zijn de vragen die we zullen beantwoorden in dit uur.
Je krijgt de uitdraai van je progressies en transits en een opname van het gesprek op een cassettebandje mee.

Consult Jaarhoroscoop  (1 uur) € 50
Iedere verjaardag komt de Zon weer terug op dezelfde positie als bij je geboorte: een nieuw levensjaar begint. In een uur bekijken we wat voor jaar het voor jou zal worden.
Je krijgt de uitdraai van je jaarhoroscoop en een opname van het gesprek op een cassettebandje mee.
Een leuk verjaardagscadeau voor een vriend(in) of jezelf!

Consult Relatiehoroscoop  (1 uur) € 50
Welk doel heeft de relatie van jou en je partner? Waar kunnen jullie het goed vinden en waar liggen de uitdagingen? In dit uur kijken we naar jullie gezamenlijkheid en mogelijke conflicten.
Je krijgt de uitdraai van jullie relatiehoroscoop en een opname van het gesprek op een cassettebandje mee.

Babyhoroscoop. €25
Dit is een aardigheidje voor in het babyboek: op één A4tje zet ik de belangrijkste karaktertrekken van de nieuwgeborene op een rij. Natuurlijk stuur ik ook de horoscooptekening mee.
Stuur me de gegevens van de baby (naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd) en binnen twee weken heb je je babyhoroscoop in huis.

Benodigde gegevens
Wat moet ik van je weten om je horoscoop te kunnen trekken?
Voor het trekken van je horoscoop heb ik de volgende gegevens nodig: je geboortedatum, je geboorteplaats en je geboortetijd.
Meestal leveren de eerste twee geen probleem op. Je geboortetijd kun je het beste opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Vraag dan naar een uittreksel uit het geboorteregister.
Vertrouw (dit keer) niet op je moeder, want die had het op dat moment meestal te druk met baren en bijkomen om zich de tijd correct te kunnen herinneren.
Een geboortetegeltje is natuurlijk wel een prima bron!

Benaderingswijze.
Mijn visie maakt duidelijk hoe ik werk. Voor de duidelijkheid zij gezegd dat ik niet aan toekomstvoorspelling doe; de werkelijkheid is zo gecompliceerd dat je nooit kan weten hoe zij zich zal manifesteren.
Bovendien: wat heb je eraan om te weten dat iets je kan overkomen zonder dat je weet hoe de samenhang is met je karakter en levensloop? Het gaat om de betekenis die een gebeurtenis kan hebben in jouw ontwikkeling en niet om de gebeurtenis op zich.