CoCo heeft noten op zijn zang (Blog met verhalen, opstellen over wetenschap, politiek en filosofie)

Vrijdagdertien is: levensloopbegeleiding voor mensen die midden in het leven staan, groeien en zich bij momenten afvragen: wat zou ik nu moeten doen? Wat past het best bij me? Hoe kom ik verder? Is dit wel de juiste baan voor me? Hoe krijg ik weer lol in mijn relatie?

Wij (Marina Rosenboom en Coen Cornelissen) verzorgen individuele consulten en workshops op het gebied van levensbegeleiding.
Kijk op http://vrijdagdertien.waarbenjij.nu/ of we bij jou in de buurt zijn
Marina - van huis uit psychotherapeute - gebruikt onder meer meditatie en hypnotherapie, terwijl Coen - van huis uit andragoog - met name astrologie gebruikt voor zijn consulten.

Wij zijn levensloopbegeleiders in de breedste zin van het woord.
Marina is psycho- en hypnotherapeute met jarenlange ervaring. Daarnaast beoefent zij Meditatie en creatieve visualisatie.
In haar sessies maakt ze gebruik van een combinatie van deze disciplines.
Coen beoefent de astrologie sinds de jaren tachtig en oriënteert zich vooral op de psychologie van Carl Jung. Ooit begonnen als psychologisch astroloog legt hij nu meer nadruk op de spirituele benadering van de horoskoop.

In Vrijdagdertien hebben wij onze krachten gebundeld en daaruit is een uniek concept ontstaan waarbij astrologie en Meditatie hand in hand gaan.

Je kunt bij ons individueel terecht voor gesprekken over levensvragen, voor meditatiebegeleiding en voor astrologische consulten.
Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops voor kleine groepen, waarin je levensvragen centraal staan.
Maar als je met je eigen groepje een meditatietraining wilt, kan dat ook.
Een goed gesprek, een duiding van je geboortehoroscoop of van de actuele stand van zaken in je horoscoop helpt je bij het zoeken naar oplossingen. Met meditatie kun je leren het heft in eigen hand nemen.

Vrijdagdertien werkt vanuit een visie die zowel psychologisch als spiritueel is.